Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyaróvári borjúszelet gombával

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Kiklopfoljuk a húst, sózzuk, majd 7 dkg vajon szép pirosra sütjük, azután forró tálra rakjuk.

Közben egy másik edényben a maradék vajon sóval, törött borssal, vágott petrezselyemmel addig pároljuk az apróra vágott gombát, míg saját levét el nem főtte.

Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük a hússzeleteket, megkenjük párolt gombával, beborítjuk 1-1 szelet sonkával, és mindegyikre 1 szelet sajtot fektetünk.

Csak annyi időre tesszük a sütőbe, míg a sajt rá nem olvad a tetejére.

Megjegyzés

A receptet özv.

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek