Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Michelin-csillagos nudli és slambuc: tésztázót nyit a belvárosban Világevő és a Costes

default user icon
MME
A magyaros tésztalételeket kínáló, modern önkiszolgálót Jókuti András ötlete alapján, a Costes Csoport és Gerendai Károly valósítja meg. A látványkonyhával üzemelő hely várhatóan decemberben nyit - keressétek a Nudlit!

"A koncepció lényege, hogy egy nagyon magas minőségű friss, magyar tésztázót hozzunk létre. Utazásaim során azt vettem észre, hogy mindenhol a világon nagy becsben tartják a lokális tészaételeket – nálunk pedig ez valahogy egy gyermeki emlékké szelídült, de nagyon kevesen állnak neki otthon tésztát gyúrni, és éttermekben sem kapják meg azt az élményt"- tudta meg Jókuti Andrástól a WeLove Budapest. 

A tervek szerint a Nudli egy modern, félönkiszolgáló hely lesz, ahol látványkonyhában, üveg mögött készítik a gyúrt tésztákat, pultnál kell rendelni és fizetni, de kulturált és kényelmes körülmények között, asztaloknál ülve lehet elfogyasztani a felszolgát ételt.

Az ígéretek szerint árakban sem szeretnének elszállni, hiába a Michelin-csillagos éttermi háttér: megfizethető, akár gyakori ebéd árakat terveznek. A Nudli, várhatóan decemberben nyílik meg a Sas utca 6. szám alatt.

MEGVAN BUDAPEST 5. MICHELIN-CSILLAGA! A COSTES DOWNTOWN IS A LEGJOBBAK KÖZÖTT >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss