Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyaros sertésmáj

30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A májat megtisztítjuk /hártyákat, ereket kivágjuk/, majd felcsíkozzuk. A hagymát, paprikát, paradicsomot félkarikákra szeleteljük.

A zsiradékon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a felaprított paprikát és paradicsomot, és 8-10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a májat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a majoránnával. Erős lángon pirítsjk /kb. 8-10 perc/. Ne főzzük! Folyadékot ne tegyünk rá! Megszórjuk a pirospaprikával, összerázzuk vele. 2-3 perc után levesszük a tűzről.

Főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss