Elkészítés: A hozzávalókat jól összedolgozzuk, tepsi nagyságúra nyújtjuk, majd rátesszük a mártást és a feltétet, majd megsütjük.
A mártáshoz 1 dl olajban megpárolunk 1 fej finomra vágott hagymát,
1 kis doboz paradocsompürét, fél tubus piros aranyat, 1 babérlevelet, késhegynyi őrölt borsot és 1 dl vizet adunk hozzá. Felforraljuk, és ha kihűlt, a tésztára kenjük. Feltét bármi lehet, ami otthon van. Pl. kolbász, szalonna, krinolin, szafaládé, gomba... stb.. Előmelegített sütőbe téve kb. 15-20 perc alatt megsütjük, sajttal bőven megszórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre