hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyaros galuskás gulyás

75 perc
rafinált
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meghintjük köménnyel, belepréseljük a fokhagymát.
  2. Ráöntjük a vörösbort és annyi vizet, amennyi ellepi. Amikor félig megpuhult a hús, beletesszük a megpucolt és cikkekre vágott burgonyát. Lisztből és a tojásból, valamint 2 mk sóból tésztát gyúrunk, majd beleszaggatjuk a gulyásba, és készre főzzük.

Ajánljuk még:

A 11 LEGFINOMABB GULYÁSLEVES A KLASSZIKUSTÓL A HAMISIG >>>

9 LAKTATÓ HÚSOS LEVES, AMI UTÁN ELÉG EGY TÚRÓGOMBÓC >>>

11 EGYSZERŰ ÉS HÁZIAS LEVES FILLÉRES ALAPANYAGOKBÓL >>>

Megjegyzés

Szüret alkalmára készítettem el ezt a gulyást. - Scsilluka

Ezek is érdekelhetnek