Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyaros-galuskás gulyás

75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, meghintjük köménnyel, belepréseljük a fokhagymát.
  2. Ráöntjük a vörösbort és annyi vizet, amennyi ellepi. Amikor félig megpuhult a hús, beletesszük a megpucolt és cikkekre vágott burgonyát. Lisztből és a tojásból só fűszerezésével tésztát gyúrunk, majd beleszaggatjuk a gulyásba, és készre főzzük.

A 11 LEGFINOMABB GULYÁSLEVES A KLASSZIKUSTÓL A HAMISIG >>>

9 LAKTATÓ HÚSOS LEVES, AMI UTÁN ELÉG EGY TÚRÓGOMBÓC >>>

11 EGYSZERŰ ÉS HÁZIAS LEVES FILLÉRES ALAPANYAGOKBÓL >>>

Megjegyzés

Szüret alkalmára készítettem el ezt a gulyást. - Scsilluka

Ezek is érdekelhetnek

Friss