Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mit főzzünk hétvégén? Bőséges ebédnekvaló receptek, amitől tuti a vasárnapi szieszta

default user icon
MME
Szárnyát vagy combját? Akár a Louis de Funés filmből ismert kérdéssel is indíthatnánk a hétvégét, amire mi nemes egyszerűséggel csak azt válaszolnánk, hogy mindkettőt. Is. Legújabb hétvégi kajaválogatásunkban igazi magyaros klasszikusokat hoztunk, melyek között a vasárnapi ebédnekvalót is megtaláljátok.

Péntek révén nem árt, ha már most belecsapunk az elkövetkezendő két napra szánt ebéd hozzávalóinak összeszedésébe, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen a piacra vagy a boltokba szaladgálni. Legyen szó egy egyszerű szombati falatozásról vagy egy kiadós vasárnapi ebédről, esetleg mindkettőről, az alábbi receptválogatásban mindenki megtalálja a fogára valót. Ha még halványlila gőzötök sincs, hogy mi kerüljön az asztalra, akkor a következő finomságok egy kiváló támpontot nyújthatnak a megfelelő fogás elkészítéséhez. Szóval keresgéljünk a jobbnál jobb receptek között, és dobjunk össze valami szuper ebédet a hétvégére.

CSIKÓS TOKÁNY >>> 

SÜTŐBEN SÜLT TÚRÓS CSUSZA >>> 

PAPRIKÁS KRUMPLI KOLBÁSZMORZSÁVAL >>> 

KARFIOL STEAK SAJTMÁRTÁSSAL, PÓRÉHAGYMÁS BULGURRAL >>> 

SERTÉSTARJA PARADICSOMMAL ÉS OLAJBOGYÓVAL >>> 

BABGULYÁS >>> 

PARADICSOMOS RAKOTT KRUMPLI DARÁLT HÚSSAL >>> 

EGYSZERŰ HAGYMÁS BAB >>> 

PALÓCLEVES >>> 

ZÖLDBABFŐZELÉK FASÍRTTAL >>> 

TARHONYÁS HÚS EGYSZERŰEN >>> 

SAVANYÚ BECSINÁLT LEVES >>> 

ORJALEVES GYÖMBÉRES DARAGALUSKÁVAL >>> 

VADASMÁRTÁS SERTÉSCOMBBAL >>> 

CSÍPŐS CSIRKESZÁRNYAK >>> 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss