Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyaros bableves 

MME MME
90 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A babot előző este beáztatjuk. 
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, majd felhevített olajon lepirítjuk. Rádobjuk a zúzott fokhagymát, majd a tűzről levéve megszórjuk őrölt pirospaprikával.
  3. Hozzáadjuk a kockákra vágott csülköt és a felkarikázott kolbászt, jól átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük vízzel (kb. 2 liter).
  4. Beletesszük a darabolt paprikát, paradicsomot, a karikára vágott sárgarépát,fehérrépát, szár zellert, a babot és a babérlevelet és addig főzzük, amíg a bab megpuhul (kb. 60-70 perc). 

3 TIPP: ÍGY TEDD ELLENÁLLHATATLANNÁ A BABLEVEST! >>> 

BABLEVESEK GAZDAGON ÉS KIADÓSAN - TÖBB, MINT 40 RECEPT EGY HELYEN! >>> 

Megjegyzés

Recept, styling: Filep Kata, fotó: Tóth András - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss