Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 magyar tájétel, amit kevesen ismernek

default user icon
MME
Tudod, milyen az alföldi gulyásleves, de a pázmándi gombócgulyásról még életedben nem hallottál? Böngészd át válogatásunkat, hogy megismerd a legjobb magyar tájételeket!

Nincs olyan magyar ember, aki ne ismerné a bácskai rizses húst, a mátrai borzaskát, a somlói galuskát, a bajai halászlét vagy a hortobágyi húsos palacsintát. Számtalan finom étel van azonban hazánkban, amelyet csak egy adott tájegység szülöttei ismernek, és csak a környéken készítenek.

Hallottál már a hetési csirkelevesről vagy az alföldi széllel bélelt túrós lepényről? Tudod, hogy készül a lecsó Mezőcsáton vagy a húsleves Csolnokon? Ha nem, böngészd át válogatásunkat, és ismerd meg a legjobb tájételeket.

CSOLNOKI LIBALEVES >>> 

HETÉSI CSIRKELEVES ALMÁVAL >>> 

PÁZMÁNDI GOMBÓCGULYÁS >>> 

TOLNAI HALÁSZLÉ >>> 

CSOPAKI APRÓPECSENYE >>> 

KUNSÁGI PÁSZTORTARHONYA >>> 

VISNYAI SZELET >>> 

KISKŐRÖSI KEMENCÉBEN SÜLT ZÖLDSÉGES CSIRKECOMB >>> 

LECSÓ MEZŐCSÁTI MÓDRA >>> 

MAGAS-TÁTRA SZELET >>> 

ALFÖLDI SZÉLLEL BÉLELT TÚRÓS LEPÉNY >>> 

Még több magyaros finomság >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss