Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyar és nemzetközi borok legjava a megújult ALDI Vinotékában!

default user icon
MME
Édes vagy száraz? Fehér vagy rosé? Magyar vagy olasz? A most megújult ALDI Vinotékában mindenki megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb bort, pezsgőt, találkozhat régi kedvencével, vagy felfedezhet izgalmas, új ízeket.

Lassan véget ér a szüreti szezon, az időjárás a legtöbb szőlőfajtának kedvezett, ezért a borászok várakozásai szerint kiváló minőségű borok kerülnek majd a palackokba. Az ALDI-ba azonban minden évszakban érdemes betérni, hiszen egész évben kiemelkedő minőségű és kedvező árú borok találhatók az üzletlánc 126 magyarországi áruházának polcain.

A kínálatban egyaránt elérhetők az ismert és közkedvelt magyar borrégiók termékei, illetve Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Dél-Afrika és Dél-Amerika borai, de szezonális jelleggel Új-Zéland, Németország vagy az USA boraival is találkozhatnak a vásárlók. Ha pedig valaki exkluzivitásra vágyik, akkor válogathat a Magyarországon kizárólag az ALDI kínálatában megtalálható borokból is: csak nálunk kapható a Selected by Dúzsi Tamás Prestige Cuvée fehébor és a Selected by Dúzsi Tamás Cabernet Savignon is, de a Laposa Pincészet Prizma olaszrizlingje is kizárólag az ALDI üzleteiben vásárolható meg.

A minőségről a szigorú kiválasztási folyamat és a szakszerű tárolás gondoskodik: borainkat az ALDI saját szakértői kóstolással és érzékszervi vizsgálattal többszörösen elemezték és értékelték. Az ALDI neves és nemzetközileg elismert laboratóriumokkal és szakemberekkel is együtt dolgozik, hogy kompromisszumok nélkül, minden vásárlói elvárásnak megfeleljen.  

Az ALDI Vinotékában eredetvédett, a kiemelkedően magas minőségi kategóriába is tartozó borokat találunk– bárhol is járjunk az országban, minden üzletben ugyanaz a kínálat. A vásárlók különböző árkategóriákból választhatnak, és találhatják meg az igényeiknek és lehetőségeiknek leginkább megfelelő terméket.

Az ALDI most iránytűt is nyújt vásárlói számára a borok közötti kalandozáshoz: a megújult Borvilág naprakészen bemutatja az ALDI állandó szortimentjét és akciós kínálatát, a Fröccs kisokos segít elkészíteni a kedvencünket, felfedezhetjük a híres magyar és külföldi borrégiókat, illetve elmélyedhetünk számos, az ALDI-nak beszállító pincészet történetében is. Ha mindez nem lenne elég, néhány kattintással kiválaszthatjuk az ételünkhöz leginkább illő terméket, de válogathatunk szőlőfajta, származás, karakter vagy az ár alapján is az ALDI termékei közül. Akármelyik bort is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapjuk kedvező áron, hiszen ez az ALDI védjegye!

Ezek is érdekelhetnek