hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Főszerepben az ünnepek - Megjelent a Mindmegette magazin új száma

default user icon
MME
Mi már a karácsonyra készülünk! Egyszerűen elkészíthető családi kedvencekkel, ünnepi receptekkel megjelent a Mindmegette magazin legújabb száma.


Lassan elérkezik az idő, amikor már arról beszélgetünk, hogy kinek milyen ajándékot vegyünk karácsonyra és mi legyen az ünnepi menü. Ám sokszor gondban vagyunk, hogy mivel lepjük meg szeretteinket, és bizony az is fejtörést okoz, hogy mit főzzünk. Maradjunk a hagyományos jól bevált menüsornál, vagy újítsunk valamit? A Mindmegette magazin karácsonyi-téli számában 80 finomság közül választhatnak, a klasszikus halas ételektől kezdve, a szárnyasig, a húsmentes menüsorig mindent megtalálnak. Aprósüteményekből sincs hiány, és gondolva a szilveszterre és újévre, lencsés finomságokkal is készültünk. Készítsenek velünk ünnepi menüt, süssenek finom süteményeket, hadd legyen a Mindmegette is részesei a magyar családok karácsonyának.

Mi pedig odatesszük a karácsonyfánk alá mind az öt idei számunkat, hiszen a legnagyobb ajándék számunkra az, hogy hónapról hónapra elkészíthetjük olvasóinknak ezt a csodálatos magazint.


Lapozz bele a legfrissebb lapszámunkba!

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss