hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magas piskóta

45 perc
bonyolult
megfizethető
8 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. A tojásokat kettéválasztjuk. A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet alaposan összekeverjük a sütőporral. A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük.
  2. A kemény habba fokozatosan belekeverjük a cukros tojássárgát, és egy kanál segítségével óvatosan belekeverjük a sütőporos lisztet, ügyelve arra, hogy a fehérjét ne törjük össze.
  3. Közben a sütőt 200 fokra előmelegítjük.Sütőpapírral bélelt tepsiben 20 perc alatt megsütjük a piskótát. Közben a sütőajtót nem nyitogatjuk.

Ezek is érdekelhetnek