hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Te bevállalnád? Így tartja magánál törzsvásárlói kártyáját a hétgyermekes apuka

default user icon
MME
– Klubkártya van? – Van, de nincs nálam. Ismerős és egyben bosszantó szituáció ez azok számára, akik a napi bevásárlást intézik, hiszen a pénztáros így nem tudja regisztrálni a pontokat, illetve kedvezményeket, melyek megilletnének minket a fizetés után. Nos, erre a problémára talált megoldást ez a hétgyermekes apuka.

Tesco-klubkártyáját tetoválta magára Dean Mayhew, miután megunta, hogy azt szinte minden bevásárlás alkalmával otthon felejtette, amire természetesen csak a pénztárnál jött rá, ahogy sokan mások is. A 30 éves hétgyermekes apuka elmondta, hogy mire magára varratta kártyája QR-kódját, előtte hónapokig agyalt rajta.

Mint mondta, apuka létére igen gyakran vásárol szupermarketben, de klubkártya hiányában számtalan alkalommal maradt le akciókról, kedvezményekről, ezért többet is fizetett a kelleténél. Ezt a problémát pedig így tudta a leghatásosabban orvosolni.

A Mayhew alkarjára tetovált QR-kód egyébként kiválóan működik, eddig semmi probléma nem volt vele, ráadásul még gyorsabb is, mint a plasztikkártyás megoldás.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek