Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mac&cheese pofonegyszerűen

MME MME
35 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A mac &cheese elkészítéséhez tésztának felteszünk sós vizet főni, majd ha forr, beleöntjük a tésztát és puhára főzzük.
  2. A cheddar sajtot lereszeljük.
  3. A vajat megolvasztjuk, majd a lisztet beleöntjük és elkeverjük benne.
  4. Lehúzzuk a tűzről, a tejet hozzáöntjük és csomómentesre keverjük, majd visszatéve felforraljuk és ismét lehúzzuk a tűzről.
  5. Ekkor beleszórjuk a reszelt sajt 3/4-ét és elkeverjük benne, majd a leszűrt tésztával összeforgatjuk és a maradék reszelt sajttal díszítjük.

    Nézd meg a mac&cheese elkészítését videón is:

Ezek is érdekelhetnek

Friss