hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ma eldől, ki lesz a Konyhafőnök - ők küzdenek meg a 10 millió forintos fődíjért!

default user icon
MME
Elképesztő elszántsággal, hatalmas energiákat mozgatva küzdött meg a tegnapi adásban a Konyhafőnök című műsor három legjobb versenyzője a döntőbe jutásért: Szeghalmi Orsolya, Li Mengyi és Bóza Roland közül csak ketten juthattak csak tovább a pénteki esti fináléba.

Az RTL klub gasztro-realityjének 8. évada befejező részéhez ér június 11-én este, amikor is kiderül, hogy ki lesz Magyarország új Konyhafőnöke.

A csütörtök esti adásban a zsűri három, roppant nehéz feladat elé állította a három dobogós versenyzőt: Szeghalmi Orsolyát, Li Mengyit és Bóza Rolandot. Először Enzsöl Balázs mestercukrásszal kellett szimultán elkészíteni egy 8 elemből álló tányérdesszertet, aminek egyes elemei igen komoly cukrászati szaktudást igényeltek volna, a második feladatban azt az ételt kellett megfőzniük, amitől ők maguk rosszul vannak, a haramdik feladatban pedig a három zsűritag legkevésbé kedvelt desszertjét kellett lesütni: Zének a máglyarakás, Rácz Jenőnek a baklava, míg Sárközi Ákosnak a Fekete-erdő torta az az édesség, amit semmilyen körülmények között nem hajlandók megenni.

Az első feladatban Orsi teljesített a legjobban, ő mehetett fel a galériára, ám végül mégis ő volt az, akivel a zsűri levetette a séfkabátot.

 

A mai fináléban tehát Mengyi és Roli küzdhetnek meg a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintos fődíjért.

Ezek is érdekelhetnek

Friss