Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt látnod kell! Lélegzetelállító tízórais dobozokat készít ez az apuka

Beau Coffron egy San Franciscó-i háromgyerekes apuka azzal szerzett számtalan követőt és ezzel hírnevet magának, hogy lélegzetelállító tízóraikat csomagol csemetéinek.

Coffron blogot is indított Lunchbox Dad (Uzsidoboz apuka) néven, hogy minél több emberhez eljussanak alkotásai, azóta pedig Instagramján is nyomon követhetjük, melyik nap mivel lepi meg gyermekeit.

Célja - amellett, hogy egészséges és tápláló uzsonnát készítsen gyerekeinek - az volt, hogy megmutassa a szülőknek: számos kreatív módja van annak, hogy kifejezzék szeretetüket a gyerekük felé. 

Az első uzsonnás doboz akkor készült el, amikor Beau legidősebb lánya óvódába ment, és megszületett a kisöccse. Az apuka így szerette volna éreztetni gyermekével, hogy akkor is gondol rá, amikor távol vannak egymástól. 

íme az első uzsidoboz

 

Az amerikai apuka vicces uzsonnás dobozaihoz a Japánban népszerű Bento-boxok adták az ötletet. A kreatív uzsicsomagokat Coffron azóta számtalan módon elkészítette, mindig újabb mesehősöket állítva a főszerepbe.

Az unalmasnak tűnő egészséges falatokból így varázsol a gyerekek számára is csábító harapnivalókat. A Pókembertől kezdve a Star Warson át a Muppet-show-ig számos film és mese szereplője megtalálható a repertoárban.

Shaun, a bárány

csingliling

kermit béka 

ahol a vadak várnak

Szörny rt.

némó nyomában

Dínó uzsi

Mickey egér

Toy Story 

Chewbacca

 Minyonok

Darth Vader

még több star wars

 lego

repcsik

kung fu panda


Lunchbox Dad
mostanra olyan népszerű lett, hogy már workshopokon mutatja meg szerte a világban az uzsidoboz készítésének művészetet. A különleges bemutókon példáuk ilyen dobozokat készít:

 

Uzsonna receptek a Mindmegettén >>>
Receptötletek uzsonnára >>>
Tízórai receptek >>> 
Egészséges harapnivalók a gyerekeknek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss