Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lucskos káposztában főtt malacpofa

MME MME
120 perc
mester
átlagos
10 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kicsontozott sertésfejet daraboljuk, a pofahúst és a húsosabb részeket használjuk, húslevesnek föltesszük, bezöldségeljük, készre főzzük, leszűrjük, a húst pedig félretesszük.

A füleket daraboljuk, pörköltnek elkészítjük, és készre főzzük.

A húslevesben föltesszük a csíkokra vágott káposztát, a darabolt paradicsomot, a babérlevelet, és puhára főzzük.

Világos rántást készítünk, belekeverjük a zúzott fokhagymát, a tejfölt, és besűrítjük a főzeléket. A végén belekavarjuk a vágott kaprot, ecettel savanyíthatjuk.

Tányéron adagoljuk, ráhelyezzük a főtt húsokat és a fülepörköltet.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss