Elkészítés: A rahátot dobókockányi nagyságúra vágjuk, és feltesszük tűzre a vízzel. Amikor a víz fortyogni kezd és a rahát is alaposan megolvad-megpuhul, akkor abbahagyjuk a főzését, és beleszórjuk a többi hozzávalót. Kevergessük, hogy ne égjen oda! Kekszmorzsát annyit adjunk hozzá, amennyitől könnyedén összeáll a massza és formázható lesz, fakanállal alaposan összedolgozzuk. Cukrot nem igényel, hisz minden hozzávalója édes.
Egy fóliára kókuszreszeléket szórunk, és rákanalazzuk az édesség felét, majd rúddá hengergetve becsomagoljuk a fóliába. Ebből a mennyiségből 2 kekszrúdunk lesz.
Ha alaposan kihűlt, szeleteljük!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre