hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső
55 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A szobahőmérsékletű margarinhoz hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd a cukrot,
    vaníliás cukrot és a tojást. Ezekből tésztát gyúrunk, majd hűtőben 20 percig pihentetjük.
  2. A pihentetett tésztát lisztezett deszkán fél centiméter vastagságúra nyújtjuk és szaggatóval
    kiszaggatjuk.
  3. A formákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és előmelegített sütőben, takarék lángon világosbarnára megsütjük (kb. 6-8 perc). A kész süteményeket kihűtjük.
  4. Az egyik formát megkenjük sárgabarack lekvárral, majd ráhelyezünk egy másik formát.
  5. A lekvárral megtöltött linzereket olvasztott étcsokoládéval lecsurgatjuk és díszítő cukorral
    megszórjuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss