Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lilahagymás-zöldborsós majonézes krupli

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés:
1.) A krumplit héjában megfőzzük, kihűtjük, lehéjazzuk, felkarikázzuk. A lilahagymát megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük. A zöldborsóról lecsepegtetjük a levét.
2.) A tejfölt összekeverjük a majonézzel, mustárral, citromlével, majd megsózzuk, megborsozzuk, és ha kell, egy picit megcukrozzuk.
3.) A krumplit, a hagymát és a zöldborsót egy mély tálba tesszük, nyakon öntjük a dresszingünket, és óvatosan összekeverjük. Tálalásig a hűtőbe tesszük, egy szál petrezselyemzölddel díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss