A töltelékhez a lila hagymákat meghámozzuk meg, felaprítjuk, és megpároljuk a felforrósított olívaolajon kb. 15 perc alatt. Hozzáadjuk a balzsamecetet, 1-2 ek vizet, majd sózzuk, borsozzuk, és készre pároljuk további 15 perc alatt.
A tésztához összedolgozzuk a lisztet a keményítővel, a sütőporral, a sóval és a cukorral. Elmorzsoljuk benne a vajat, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, a balzsamecetet, és evőkanalanként annyi vizet, amennyivel össze tudjuk gyúrni.
A tésztát 3 részre osztjuk, lisztezett deszkán kinyújtjuk mindet, megszurkáljuk villával, majd meghintjük egy kevés liszttel. Kivajazott tepsibe tesszük, elosztjuk rajtuk a párolt hagymát, megszórjuk borssal és a felaprított csomborral.
180 fokon 40 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivéve megszórjuk a lepényt a reszelt parmezánnal, és azonnal tálaljuk.