A krémsajtot a porcukorral habosra verjük, majd lazítjuk a habbá vert tejszínnel. Krémlikőrrel ízesítjük, majd 20-30 percre hűtőbe tesszük dermedni.
Szétnyítjuk a piskótatekercset, és megkenjük a jól eldolgozható krémmel. A piskóta hosszanti oldalát kirakjuk az eperrel, majd feltekerjük. A külső felületét is bevonjuk krémmel és eperszeletekkel, végül csíkokra vágott mentalevéllel díszítjük.
A mézet olajon vagy vajon, állandó kevergetés mellett addig melegítjük, míg egy kissé megbarnul. A piskótatekercset ezután meglocsoljuk a folyós mézkaramellel. Hűtőbe tesszük, majd amikor megdermedt, szeletekre vágva tálaljuk.
Likőr helyett ízesíthetjük epersziruppal vagy eperdzsemmel is. Amennyiben marad krémünk és eprünk, babapiskótával is készíthetünk desszertet. - buksz39