A libacombok bőrét beirdaljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Forró zsiradékon körbepirítjuk, felöntjük kevés libalevessel, ízesítjük 1 db. narancs levével, majd lefedve, lassan puhára pároljuk.
Ha puhára pároltuk a libacombokat, kivesszük a szaftból, lecsepegtetjük, ha szükséges, forró sütőben kicsit ropogósra sütjük.
Hasábburgonyával, narancs szeletekkel és a szaftban kissé átforgatott szilvával, banánszeletekkel tálaljuk.
A combokkal főzhetünk előzőleg levest, azt követően pirítjuk és ízesítjük a naranccsal. Ebben az esetben rövidíthetjük a főzési időt, valamint költségkímélő. Márton nap után karácsonyra is kitűnő étel. - buksz39
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!