Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Libanyak töltve

60 perc
bonyolult
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A libanyakról eltávolitjuk a tokokat, és elkészítjük a tölteléket.

Először a hagymát apróra vágjuk, és zsírral együtt megpirítjuk, ezután hozzáadjuk a feldarabolt pulykamájat, borsozzuk, bazsalikomot szórunk rá. Amikor már elég puha, akkor ledaráljuk.

A zsemlét megáztatjuk a tejben és botmixerrel elkeverjük, hozzáadunk 1 db tojást, a borsot, a sót, és a végén a fent elkészített pulykamájat.

Ezzel megtöltjük a libanyakat, és sütőbe tesszük, kb. 30 perc alatt készre sütjük.

Megjegyzés

A libanyak ropogós, és a töltelékkel elkészítve egyszerű karácsonyi recept. - blahus

Ezek is érdekelhetnek

Friss