Elkészítés: Akkora edényt válasszunk, amiben kényelmesen elférnek a hozzávalók.
A hájat kb. 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. A felét beletesszük az edénybe, rátesszük a libamájat. Köré rakosgatjuk a hagymákat és a fokhagymákat, majd betakarjuk a maradék hájjal. Felöntjük a levessel, és takarék lángon főzzük kb. 1,5 órát.
Kivesszük a májat és félretesszük. Kiszedjük a hagymákat, és a maradék lét zsírjára sütjük.
A májat beletesszük egy olyan edénybe, amibe - ha részűrjük a zsírt, akkor ellepi. A maradék töpörtyű nagyon finom lilahagymával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre