Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Libamáj zsírjában sülve

MME MME
75 perc
rafinált
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A liba háját felvágjuk és zsírjára pirítjuk.
  2. A libamájat kierezzük és megsózzuk.
  3. A hagymákat megpucoljuk, a paradicsomot és a paprikát felszeleteljük és a rozmaringot megmossuk.
  4. A zsírjára pirult hájba helyezzük az összes hozzávalót, enyhén megsózzuk és 20 percig kis lángon rotyogtatjuk.
  5. A libamájat kivesszük a zsírból és egy edénybe tesszük, a kisült zsírját rászűrjük, de úgy, hogy ellepje és abban hagyjuk kihűlni, hűtőben.
  6. Ha kihűlt a máj, kenyérrel és zöldségekkel fogyasszuk.

nézd meg videón, hogyan készül a libamáj zsírjában!

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss