Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Leveles tésztával takart ragu

MME MME
120 perc
mester
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A húst kisebb kockákra vágom, majd kevés olajon kifehérítem. Hozzáadom az apróra vágott hagymát. A lisztet rászórom, utána kevés forró vizet öntök alá. Belerakom a darabolt sárgarépát és karalábét a fűszerekkel együtt. Fedő alatt párolom kevergetés nélkül.

Amikor kb. félig főtt, hozzáteszem a gombát és a karfiolt. Lassú tűzön készre főzöm.

A sűrű szaftos ragut közepes méretű tepsibe öntöm, és a kinyújtott tésztával befedem. Tetejét megszurkálom, és előmelegített sütőbe helyezem.

Pirosra sütöm, és négyzet alakú darabokra vágom fel. Köretként párolt zöldségeket adhatunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss