Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Leveles tésztában sült húsgolyók

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

    1. A leveles tésztában sült húsgolyókhoz a leveles tésztát hosszában félbevágjuk. Megkenjük paradicsomszósszal, megszórjuk reszelt sajttal, majd néhány levél bazsalikommal. Óvatosan feltekerjük a tésztákat.
    2. A darált húshoz hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és fokhagymát, megszórjuk friss, apróra vágott petrezselyemmel, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a feta sajtot is, majd kis golyókat formázunk a masszából.
    3. 4-4 husgolyó köré fonjuk a 2 tésztát, majd nyársra tűzzűk őket. Lekenjük a tetejét tojással, majd 180 fokon 35-40 percig sütjük őket.

Nézd meg videón, hogyan készülnek a leveles tésztában sült húsgolyók!

 

Megjegyzés

Gyors, egyszerű, de annál finomabb vendégváró falatok. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss