Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Leveles tésztában sült csibecomb

MME MME
75 perc
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csibecombokat kicsontozzuk, felkockázzuk, felhevített vajban megpirítjuk a szeletelt gombával. Ízesítjük, fűszerezzük, majd hagyjuk kihűlni. Ezután hozzákeverjük a sajtkrémet és a finomra vágott petrezselymet.

Lisztezett deszkán kinyújtjuk a vajas tésztát, ráhelyezzük a ragut, rolád alakúra hajtjuk, lekenjük a tejföllel, megszórjuk szezámmaggal, és forró sütőben ropogósra sütjük. Pihentetjük, majd szeleteljük.

Almabefőttel és balzsamecettel ízesített madársalátával tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss