Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Leveles párna paradicsomos-tonhalas töltelékkel

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

  1.  A munkalapon kiterített leveles tésztából kivágunk 8 db 7 x 7 cm-es négyzetet. Egymástól kellő távolságban sütőpapírral leterített tepsibe vagy sütőlemezre fektetjük, és az oldalukat megkenjük tejjel. A négyzetek köré kissé magasabb szegélyt nyomkodunk a maradék tésztából kivágott csíkokból, a közepüket pedig óvatosan megszurkáljuk villával.
  2. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Közben a töltelékhez a leforrázott paradicsomok héját lehúzzuk, majd húsukat a szárrész és a magos rész eltávolítása után apróra kockázzuk. A hagymát és a lila hagymát finomra vágjuk, a bazsalikomleveleket vékony csíkokra metéljük.
  3. Az előkészített hozzávalókat tálban összeforgatjuk az avokádóolajjal, majd megsózzuk, megborsozzuk, és a párnákra töltjük. Az előmelegített sütőben sütjük kb. 15 percig vagy amíg a megemelkedett tészta aranybarna színt kap. A sütőből kivéve hűlni hagyjuk.
  4. Közben a megmosott és kicsumázott paprikát vékony csíkokra vágjuk, a tonhalat és az olajbogyót lecsepegtetjük. Végül elosztjuk őket a kihűlt párnákon, és tetszés szerint vízitormalevelekkel díszítjük.

11 SZUPER RECEPT, HA VAN OTTHON EGY CSOMAG LEVELES TÉSZTA >>> 

AZ 5 LEGNÉZETTEBB LEVELES TÉSZTÁS ÉTELEK VIDEÓN, AMIKET IMÁDTATOK >>> 

Megjegyzés

recept: Wirths PR / TrendXpress, fotó: www.1000rezepte.de - MME

Ezek is érdekelhetnek