Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lepényhal olasz módra

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lepényhalat megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, majd citromlével meglocsoljuk. Az olajbogyót és a kapribogyót felaprítjuk.
  2. Az olajat és a vajat felhevítjük, beletesszük a felaprított fokhagymát, a halfiléket, az olajbogyót és a kapribogyót, majd megszórjuk az aprított petrezselyemmel.
  3. A halat kb. 4 percig sütjük, utána megfordítjuk, felöntjük a fehérborral, és 3-4 perc után tálalhatjuk is.

FEHÉRBOROS CSIPERKEKRÉMLEVES>>> 

FEHÉRBOROS-ZÖLDSÉGES CSIRKE RÓMAI TÁLBAN>>> 

VÖRÖSBOROS GOMBAKRÉMLEVES>>> 

Megjegyzés


Salátával kimondottan diétás. Főtt krumplival vagy párolt rizzsel tálalva a hal isteni szaftja sem megy kárba. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss