Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lencsével töltött gomba

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  Egy serpenyőben forrósítunk 1 ek olajat, és megfuttatjuk benne az apróra vágott hagymát, a felaprított kesudiót és fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk. 
  2. Összekeverjük a hagymás keveréket, az előzöleg megpárolt barna rizst, a korábban puhára főzött lencsét, a zsemlemorzsát, az alaplevet és a zöldfűszereket. 
  3. A megtiszított gombafejeket megpároljuk a maradék olajon, majd tepsibe tesszük. Megtöltjük a keverékkel, és 180 fokon 30 percig sütjük.

LENCSELEVES GAZDAGON>>> 

LENCSEFŐZELÉK>>> 

VIRSLIS LENCSESALÁTA>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss