hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lencsesaláta virslivel

60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lencsét előző este (vagy néhány órára) beáztatjuk, majd vízben puhára főzzük a leveskockával, a babérlevelekkel, és a fokhagymával, majd leszűrjük.
  2. A virslit megfőzzük, felkarikázzuk, a hagymát megpucoljuk, és finomra vágjuk. 
  3. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, a mustárral, a porcukorral és a citromlével. Egy nagy tálban összekeverjük a lencsét, a hagymát, és a tartárt, kevés sóval és borssal ízesítjük, majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

LENCSELEVES, -FASÍRT ÉS -SALÁTA - 10 TUTI LENCSÉS RECEPT SZILVESZTERRE, HA NEM SZERETED A FŐZELÉKET >>> 

13 BOMBAJÓ MAJONÉZES SALÁTA >>> 

Ezek is érdekelhetnek