Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lélegzetelállító konyhák a FAVI.hu-val

Mindannyian kicsit másképp képzeljük el a tökéletes konyhát, azonban egy dologban egyet tudunk érteni: az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat benne. Kalandozzunk most közösen és merítsünk ihletet az egyik legnagyobb bútorkereső, a FAVI.hu legnépszerűbb termékeiből! 

Otthonunk szíve a konyha

Akár egy gyors vacsorát, akár egy ínyenc crème brûlée-t szeretnénk összeütni a vasárnapi ebédhez, mindennek kézre kell állnia ahhoz, hogy minden porcikánkkal a főzésre tudjunk összpontosítani - mindez gyerekjáték a FAVI.hu-val.  A tökéletesen felszerelt Prowansja sarokkonyhában öröm a főzés - modern, francia provance-i stílusával szinte minden beltérbe beleillik. A fekete fogantyúk, a letisztult fehér felületek és a fa munkalap tökéletes egységet alkotnak. Mindennek megvan a helye: a konyhai eszközöknek, a tányéroknak, de még egy diszkrét beépített boros szekrény is helyet kapott benne.

A Rako deco díszített járólap nem csak elkápráztatja a patchwork szerelmeseit, hanem minden semleges színű konyhaszekrényt újjávarázsol. Tökéletesen mutat a könnyen tisztítható és kontrasztos PRIMA 8000 fekete konyhai csapteleppel kombinálva, mely gránit felületének köszönhetően folt és ujjlenyomatmentes marad. Az elegáns dizájn, a nem mindennapi szín és a praktikus “L” alakú kialakítás miatt azonban inkább modern háztartásokba javasoljuk.

Teríts meg stílusosan

Közismert tény, hogy a szépen megterített asztal mellett jobban ízlik az étel. Merd magasabb szintre emelni a tálalást szolgáld fel az ételeket eredeti porcelán étkészletből. A Banquet Onion tányérkészlet tökéletes választás mind a családi ünnepekre, mind pedig romantikus vacsorákhoz, a hagyományos kék-fehér hagymaminta olyannyira klasszikus, hogy soha nem megy ki a divatból.

A Hot&Cool termo poharak nem hiányozhatnak egyetlen kávékedvelő konyhaszekrényéből sem. Dupla falának hála az italt tovább melegen tartja, miközben a pohár külső rétege hideg marad. Végül, de nem utolsósorban pedig ezt a gyönyörű kézműves gyümölcsös tálat szeretnénk ajánlani.

Csempészd be a természet egy darabját és a dizájnt konyhádba! A HSM collection Mara teakfa tál minden étkezőasztalnak az éke lesz, nemcsak gyümölcs, de kenyér tálalására is kiválóan alkalmas. A teakfa nagyon tartós anyag, az évek múltával változik a színe és egyre sötétebbé válik, így garantáltan nem fogod megunni!

Tárolj ügyesen!

A praktikus és dekoratív Landhaus kenyértartó hosszabb ideig megőrzi a péksütemények frissességét, kevés helyet foglal el, és igen mutatós darab. Hogyan tarts makulátlan rendet a konyhában? Az ablakkal ellátott tárolódobozok időt takarítanak meg a keresésben, így jobban tudsz majd a főzésre koncentrálni. Hatalmas előnye, hogy egy szempillantás alatt meg tudod állapítani mi fogyott el és mire lesz még szükséged - rozsdamentes acél burkolata pedig segít megőrizni az ételek ízét.

Azért, hogy a konyhában a főzésre fókuszálhassunk, fontos, hogy mindig minden kéznél legyen. Ez pedig a késekre ez duplán érvényes. A műanyag Zeller késtartó blokk kétségkívül nagy segítség. De legyen szó főzésről, párolásról, vagy sütésről a Zeller bambusz fakanál készlettel úgy fog menni, mint a karikacsapás. Nem karcolják meg a felületet, és könnyen tisztíthatók.

Praktikus kiegészítőket minden háztartásba!

A konyhai munkát könnyítő kiegészítőkből sosem elég! A praktikus Wenko felakasztható konyhai hulladéktároló minden főzésnél a konyha igazi hősévé válik. Bármelyik fiókra ráilleszthető, és a műanyag kártyának köszönhetően szó szerint, egyetlen mozdulattal megszabadulhatunk a konyhapulton lévő szeméttől. Önt is zavarja az örökké nedves szivacs a mosogatóban? A Joei adagolóval két legyet üt egy csapásra. Egyszerűen adagolja a mosogatószert és elrejtheti bele a nedves szivacsot! Hasonlóan praktikus darabok a konyhádba megtalálhatók ezen az oldalon. 



Ezek is érdekelhetnek

Friss