Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Legjobbat a családnak!

Napjainkban egyre többen és többen vagyunk, akik arra törekszünk, hogy a tányérunkra kerülő ételeket és azok alapanyagait alaposan megválogassuk.

Tesszük ezt azért, hogy tudatos életmódunk részeként az étkezéseink is lehetőség szerint ne csak finomak, de biztonságos forrásból érkező, megbízhatóan jó minőségűek legyenek. Hogy ezt mennyire könnyű elérni, arról megoszlanak a vélemények.

Mindennapjaink egyik legfontosabb (ha nem a legfontosabb) részét az étkezések teszik ki. Szeretünk jókat enni és jót enni, s itt nem csak arra gondolunk, hogy sokat, de arra is, hogy finomakat. Szerencsére, ma már azoknak is egyre szélesebb „eszköztár” áll ehhez rendelkezésre, akik tudatosan táplálkoznak, s kifejezetten keresik a magas minőségű, megbízható forrásból származó termékeket.

Ugyanakkor azok számára, akik azt is figyelembe veszik vásárlásaik során, hogy a megvásárolt élelmiszer GMO-, netán antibiotikum-mentes is legyen, egyelőre még nem a bőség zavara jelenti a gondot a boltokban. Igaz, szerencsére egyre több gyártó lép piacra ilyen specifikációjú termékekkel: lehet már kapni GMO-mentes tejet, sonkát, sőt, friss sertéshúst is.

Ez utóbbiban élen jár a mohácsi vágóhíd: az általa előállított, PICK Friss hús márkanév alatt forgalmazott friss sertéshús termékek a felelős állattartásnak, a megbízható és modern gyártási technológiának, valamint a nyomonkövetési rendszernek köszönhetően bizonyítottan GMO-mentesek. Emellett igazolhatóan antibiotikum-mentes takarmánnyal hizlalt, felelős antibiotikum felhasználás mellett, gondosan nevelt állatoktól származnak.

 

Hogy ezt ne csak ők állítsák magukról, független, külsős tanúsító cégek is tanúsítják a vállalat számára, hogy megfelelnek a kritériumoknak és jogosan mondhatják ezt. Így a fogyasztók biztosak lehetnek benne, hogy a PICK Friss hús logóval ellátott, prémium sertéshús termékek megbízható, felelős állattartó, 100%-ban hazai sertéseitől származnak.

Így aztán, ha éppen azon törtétek a fejeteket, hogy a következő grillezésen milyen húst tegyetek a grillrácsra, vagy mi legyen az ünnepi ebéd, javasoljuk, bátran próbáljatok ki egy-egy finom sertéshúsos fogást. Tarját, combot, karajt, oldalast, de darált húst és göngyölt szűzpecsenyét is kaphattok már a nagyobb boltok hűtőpultjaiban.

Jó étvágyat kívánunk!

Pick - prémium termékek 

Ezek is érdekelhetnek

Friss