Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az 5 legjobb cukkinifasírt, ha a húsos ételeket nem kívánod

default user icon
MME
A tavaszi időszakban szívesen készítünk zöldségből készült lepénykét, tócsnit: egy friss, zamatos mártogatóssal isteni finom akár ebédre, akár egy gyors vacsorára. Íme, öt olyan recept, amiben a cukkini a fő alapanyag!

A zöldségfasírtok finomak, egyszerűen elkészíthetőek, és nagy előnyük még, hogy így olyan zöldségeket is megeszünk és megetetünk a családdal, amik egyébként nem igazán fogynának el. A cukkini talán kivétel, hiszen számos felhasználási módja ismert és kedvelt. Most cukkinifasírt recepteket mutatunk, készítsd el azt, amelyik szimpatikus!

CUKKINIFASÍRT>>> 

CUKKINITÓCSNI MENTÁS-JOGHURTOS MÁRTOGATÓSSAL>>> 

CUKKINIFASÍRT POFONEGYSZERŰEN>>> 

SAJTOS-KAPROS CUKKINIFASÍRT>>> 

CUKKINITÓCSNI>>> 

 

7 SZÍNES ZÖLDSÉGES ÉTEL A TAVASZ ELSŐ NAPJAIRA>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss