Ezek a legfinomabb rókagombás fogások

A kellemes, fűszeres ízű rókagomba egy igazán különleges alapanyag, amelyből kitűnő fogásokat készíthetsz a családnak és a barátaidnak egyaránt. Főzhetsz belőle levest vagy mártást, de rizottó mellé is tökéletes párosítás, sőt, jól illik ragukba, zöldséges pitékbe is.

Mielőtt elkezdenéd a főzést, fontos tudni, hogy a rókagomba húsa keményebb a csiperkénél, ezért valamivel hosszabb sütési, főzési időre lesz szükség ahhoz, hogy tökéletes legyen az étel. Most pedig nincs más hátra, válogass kedvedre a legfinomabb rókagombás receptek közül!

SERPENYŐS RÓKAGOMBA >>> 

RÓKAGOMBÁS BURGONYATÁL >>>  

RÓKAGOMBA-KRÉMLEVES SPENÓTOS GOMBÓCCAL >>> 

RÓKAGOMBÁS-PÓRÉHAGYMÁS RIZOTTÓ >>> 

Elkészítetted valamelyik rókagombás ételt, esetleg van egy saját, bevált recepted? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban!

Ezek is érdekelhetnek

Friss