Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sok-sok alma és tojáshab: a 8 legfinomabb máglyarakás recept

default user icon
MME
Ha van otthon alma és maradék kifli, zsemle vagy kalács, akkor ez lehet a tökéletes maradékmentő desszert. A végeredmény egy igazán laktató, bőséges sütemény, ami nagyon jól fog esni egy tartalmas leves után. Mutatjuk a kedvenc máglyarakás receptjeinket!

A máglyarakás tulajdonképpen a magyarok kenyérpudingja, nevét pedig állítólag a tetejére halmozott lángokat formázó tojáshabról kapta, ami sütés közben megpirul és egy máglyarakás vörösen égő farakásához hasonlít. A lényeg, hogy nagyon látványos és nagyon finom süteményt hozhatunk össze viszonylag olcsón, a legtöbb hozzávaló ugyanis megtalálható a kamra mélyén.

Íme, a kedvenc máglyarakás receptjeink!

MÁGLYARAKÁS - A KLASSZIKUS RECEPT>>> 

MÁGLYARAKÁS BRIÓSBÓL>>> 

MÁGLYARAKÁS KLASSZIK>>> 

MÁGLYARAKÁS POFONEGYSZERŰEN>>> 

A LEGEGYSZERŰBB MÁGLYARAKÁS>>> 

DIÓS MÁGLYARAKÁS>>> 

MÁGLYARAKÁS KALÁCSBÓL>>> 

MÁGLYARAKÁS>>> 

MÉG TÖBB ALMÁS SÜTEMÉNYT ITT TALÁLSZ! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss