Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Legcsokisabb brownie

MME MME
68 4.8/5
30 perc
egyszerű
átlagos
16 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az étcsokit gőz felett felolvasztjuk a vajjal. A tojásokat összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a csokoládéhoz adjuk. Beleszitáljuk a lisztet, végül belekeverjük a diót.
  2. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük. 
  3. Vaníliafagyival és csokiöntettel, porcukorral megszórva tálaljuk.

    Még több brownie >>> 

    ELLENÁLLHATATLAN ÉS ELRONTHATATLAN: A BROWNIE >>>

11+1 BROWNIE VARIÁCIÓ, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD! >>> 

Megjegyzés

Ez a mennyiség egy kisebb tepsihez elég (legalábbis, ha magasat szeretnénk). Ennél a sütinél az a lényeg, hogy még tapadjon a fogpiszkálóhoz! Hűlés közben egy kicsit még úgyis szilárdul. - MME

Ezek is érdekelhetnek