Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsós pulykakockák 

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A húst megmossuk, felkockázzuk. A megmosott paprikákat kimagozzuk, az erejét kivágjuk, és falatnyi darabokra vágjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, és megfonnyasszuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk. Meghintjük a fűszerpaprikával, majd ½ percig pirítjuk. Beleforgatjuk a darabolt paprikát, és hozzáöntjük a paradicsomot a levével együtt. Az egészet megsózzuk, majd lefedve, közepes lángon puhára főzzük a húst. Főtt rizzsel tálalhatjuk.

10 FOGÁS PULYKAMELLBŐL >>> 

LECSÓS SZELET RIZZSEL >>> 

SZUPER VARIÁCIÓK LECSÓRA - 13 KÜLÖNLEGES RECEPT >>> 

Megjegyzés

Különleges ízű lesz a lecsós ragu, ha egy nagy csipet őrölt köménnyel ízesíti. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss