Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsós penne tejszínnel

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1.  A paprikákat négyfelé vágjuk, kimagozzuk, a húsukat felcsíkozzuk. A meghámozott hagymát és a bacont felaprítjuk.
  2. A pennét forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint.
  3. Az olajat felforrósítjuk, és aranyszínűre pirítjuk rajta a hagymát és a bacont. Hozzáadjuk a paprikacsíkokat a paradicsompürével együtt, és további 3 percig pirítjuk.
  4. Felöntjük a tejszínnel, nagy lángon 3-5 percig forraljuk, azután lehúzzuk a tűzről, megsózzuk, megborsozzuk. Végül a raguhoz keverjük a finomra vágott petrezselymet, és összeforgatjuk a leszűrt tésztával.

    Még több tésztaétel >>> 

    Lecsóreceptek >>> 

    Magyaros ízek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss