Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsós marharostélyos

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megsózott és meglisztezett rostélyosokat zsírban hirtelen kisütjük, és egy lábasba rakjuk.

A zsírjában világosra pirítjuk az apróra vágott hagymát, belerakjuk a pirospaprikát, a paradicsompürét, az összezúzott fokhagymát, a köménymagot és a majoránnát. Az egészet elkeverjük, felöntjük egy kevés vízzel, felforraljuk, és a rostélyosokra öntjük. Rövid lében, fedő alatt pároljuk.

A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, egy lábasban világosra pirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott zöldpaprikát és paradicsomot, megsózzuk, fedő alatt pároljuk.

Végül a félig puha húsokra öntjük, és együtt készre pároljuk.

Sós vízben főtt burgonyát vagy tarhonya köretet adunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss