Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, sóval, színes borssal fűszerezzük, sütésig hűtőben tároljuk.
A rizst a húslevesben feltesszük főni, hozzáadunk 1 kisebb fej tisztított vöröshagymát, és amíg a rizs elkészül, elkészítjük a lecsót.
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, serpenyőben zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott vöröshagymát, paprikát, paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a fűszerpaprikát.
Egy tepsi aljában vékony rétegben elsimítjuk a lecsóalap felét, ráhelyezzük a csirkecombokat, a tetejére pedig a lecsóalap másik felét tesszük. Az egészet betakarjuk a főtt rizzsel, majd meglocsoljuk a kikevert tejföllel. 160 Celsius-fokos sütőben 60–80 perc alatt készre sütjük.
Tálaláskor megszórjuk durvára vágott petrezselyemmel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre