Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsókrémleves pirítóssal

default user icon
MME
1
60 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A füstölt szalonnát felkockázzuk, a megtisztított hagymát vékonyan felszeleteljük, a paprikát és a paradicsomot közepes nagyságú darabokra vágjuk. Minden hozzávalóból 1-1 evőkanálnyit félreteszünk.

2.

A szalonnát kisütjük, a zsírt leszűrjük. Felforrósítjuk, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Félrehúzzuk, és pirospaprikával meghintjük. Elkeverjük, és hozzáadjuk a feldarabolt paprikát. Fedő alatt félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, megsózzuk, majd puhára pároljuk.

3.

Botmixerrel pürésítjük a levest, majd átszűrjük. Ismét megsózzuk. Végül megpirítjuk a bagettszeleteket, rákanalazzuk a félretett szalonnát és zöldségeket és a levessel fogyasztjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss