Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsóban főtt húsgombóc

MME MME
5/5
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A marhahúst, a tojásokat, a pirospaprikát, a borsot és az ételízesítőt jól összegyúrjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.

Az olajon világosra pirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd beleöntjük a lecsót. Pirospaprikával, borssal ízesítjük, és vízzel felengedjük. Ha forr, beletesszük a masszából készített húsgombócokat, s háromnegyed órán át lassú tűzön főzzük. (Nem kavargatjuk, hanem rázogatjuk, mint a töltött káposztát.)

Tört krumplival tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss