Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsó virslivel és bulgurral

30 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. Tisztítsuk meg a zöldségeket: a paprika magházát és a paradicsom kacs részét távolítsuk el, majd szeljük kockákra a hagymával együtt.

2. Kevés olajon csipet sóval, borssal pároljuk üvegesre a hagymát, majd tegyük rá a paradicsomot, és fedő alatt főzzük, amíg levet ereszt.

3. Tegyük fel a bulgurt kétszeres mennyiségű vízzel főni, kevés sóval kis lángon főzzük, amíg elfő a víz és megpuhul a gabona.

4. Ha a paradicsom kieresztette a levét, tegyük bele a paprikát, és főzzük puhára.

5. Karikázzuk fel a virslit, és ha a paprika megpuhult, tegyük a lecsóhoz, főzzük össze. A bulgurral tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss