Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lebbencstészta csirkemellel és füstölt kolbásszal

30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A lebbencstészát 2 evőkanál olajon megpirítjuk, majd felöntjük vízzel, sózzuk, és 7-8 perc alatt megfőzzük.

2-3 evőkanál olajon a finomra szeletelt fokhagymát megfuttatjuk, hozzáadjuk a karikára vagy apró kockára vágott kolbászt. Miután a kolbász zsírt engedett, belekerül az apró kockára vágott csirkemell. Sütés közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Amíg sül a ragu, meghámozzuk a paradicsomot (forró vízzel leöntjük, pár másodpercig állni hagyjuk, így könnyen lejön a héja), az olívabogyóval együtt feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a raguhoz. 1-2 perc alatt összerottyantjuk, közben rászorjuk a petrezselyemzöldet, végül az egészet összekeverjük a leszűrt tésztával. Még egy percet a tűzön hagyjuk, majd azonnal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek