Elkészítés: A lebbencstészát 2 evőkanál olajon megpirítjuk, majd felöntjük vízzel, sózzuk, és 7-8 perc alatt megfőzzük.
2-3 evőkanál olajon a finomra szeletelt fokhagymát megfuttatjuk, hozzáadjuk a karikára vagy apró kockára vágott kolbászt. Miután a kolbász zsírt engedett, belekerül az apró kockára vágott csirkemell. Sütés közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Amíg sül a ragu, meghámozzuk a paradicsomot (forró vízzel leöntjük, pár másodpercig állni hagyjuk, így könnyen lejön a héja), az olívabogyóval együtt feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a raguhoz. 1-2 perc alatt összerottyantjuk, közben rászorjuk a petrezselyemzöldet, végül az egészet összekeverjük a leszűrt tésztával. Még egy percet a tűzön hagyjuk, majd azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre