Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsimádó lebbencsleves kolbásszal és szalonnával

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, majd zsírján kiolvasztjuk. Ebben a zsírban megpirítjuk a lebbencstésztát, majd a finomra vágott vöröshagymát és a karikára vágott kolbászt.
  2. Piros Arannyal, tört fokhagymával elkeverjük, felengedjük 1 liter vízzel és elkezdjük főzni. Amikor a tészta félig megpuhult, hozzáadjuk a karikára vágott burgonyát. Puhára főzzük, sóval ízesítjük.

KOLBÁSZOS GOMBALEVES>>> 

GYULAI KOLBÁSZOS KIFLI>>> 

EGYSZERŰ KOLBÁSZOS LECSÓ>>> 

Megjegyzés

Hunya Katalin receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss