Elkészítés: Először az olívaolajba beletesszük a rozmaringot és a durvára darált borsot, majd állni hagyjuk (minél tovább, annál jobb, én 2-3 órát szoktam). Később leszűröm.
Az uborkát felkarikázom, a koktélparadicsomokat is felszeletelem, összekeverem a salátával és az olívabogyóval. A medvehagyma leveleit széttépkedem (elég, ha hanyagul széttépjük, jobban is néz ki szerintem úgy), ezt is a keverékhez adjuk. A tetejére rátesszük lazacot, és megöntözzük a fűszeres olajjal, rászórjuk a magvakat. Végül fél citrom levét ráfacsarjuk.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre