Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lazac tejszínes-gombás mártásban

MME MME
35 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Hal
  • Tej
  • Kén-dioxid

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 220 fokra.
  2. Egy tepsi aljába sütőpapírt teszünk, rátesszük a lazacot. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk és borsozzuk. 13-15 perc alatt ksézre sütjük.
  3. Közben serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megdinszteljük rajta a vöröshagymát.
  4. Hozzáadjuk a gombát, a fokhagymát és a spenótot. Összefonnyasztjuk, felöntjük a fehérborral és néhány percig rotyogtatjuk.
  5. Az elkészült lazacot a tejszínes mártással kínáljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a lazac tejszínes-gombás mártással:

Megjegyzés

Karácsonyra tökéletes és nagyon finom fogás lehet. Ráadásul gyorsan és egyszerűen készül el. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss