Elkészítés:
1.) A lazacfiléket besózzuk, borsozzuk, megszórjuk egy kis halfűszerrel és kevés olajon mindkét oldalát ropogós pirosra sütjük.
2.) A hagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a megpucolt, karikákra vágott sárgarépát, megszórjuk grillfűszerrel, és pirítani kezdjük. Idővel felönthetjük egy kis vízzel, hogy egészen puha legyen minden, de fontos, hogy végül a lé mind elpárologjon. Megsózzuk a pirított répát, és hozzáadjuk a felolvasztott zöldségkeveréket. Alaposan összekeverünk mindent, pici olívaolajjal meglocsoljuk, és jól átmelegítjük. A sült hallal együtt tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre